Mysig helg!

    
    
    
    
En dag i vårsolen på en kulle i Vidingsjö, en kväll i en korridor i Ryd, en dag kollandes på bostadsrätter käkandes Bosses glass med mamma och en eftermiddag/kväll stövandes längs strömmen i Norrköping med mormor. Mysig helg!

Annars då? Jo, men det känns som att det går bra. Som att jag börjat kunna det där med plugget rätt bra. Som att jag har ordentligt med energi igen. Har tillräckligt mycket tid över för att orka ha riktigt kul, och presetera tillräckligt för att det ska kännas som att "jo, jag kan nog de här tentafrågorna". Och hinner smälla in lite extrauppdrag här och där. Typ, rita om MF:s logga, och sätta den på t-shirts.

Detta trots köande på Campus Valla hela natten i onsdags. Och lite konstiga matvanor i stil "frossa så mycket på Blåklinten (sjukhusets personalrestaurang) som det bara går tills du får kväljningar, ät sedan inte mer än en macka på resten av dagen, och försök sedan förklara hormonsignalering i takt med att paltkoman slår till".

Och lite får man ju ge upp också så klart - har hoppat av burmaprojektet nu. Antar att jag kommer dit någon gång. Blir inte nu bara.
 
Annars går tiden väldigt fort. Det är nästan sommar, och det känns fortfarande som jag precis kom hit. Samtidigt känns tre inlägg tillbaka som väldigt länge sedan.

Känns lite spännande med bostadsrätt i alla fall, om jag lyckas få tag på det. Vi får se.

22 h

Det var en lång dag igår. Eller egentligen kändes den mycket kortare än den borde ha gjort. 22 timmar i sträck var jag ute på campus Valla och jobbade - jag kom dit 7:30 där jag i 8 timmar själv och vaktade en korridor på högskoleprovet (faktiskt ganska värd extrainkomst ändå, kunde ju mest sitta och läsa), sedan gick jag direkt tvärs över gatan för att ställa upp allt inför Goldfever på Kårallen, som vårt och medicinsk biologis festerier anordnade. Efter lyft, kaffe, vaktposter, jobb i ABBA-singstar-rummet, spring i garderoben och efterföljande städning hade det börjat ljusna, och klockan var 05:30. Men förutom att jag sovit större delen av dagen idag, var det faktiskt riktigt kul att ströva runt med ett härligt jobbargäng i grön t-shirt och enormt afro. Lång men bra dag!
 
Nu ska jag försöka baka någon typ av hallonkladdkaka till basgruppen i morgon. Fick dåligt samvete av att jag lyckades glömma att jag lovat det inför i torsdags, så nu får det bli riktigt bra! Alla i gruppen är så himla duktiga, och det är så kul när alla jobbar så bra :) så lite basgruppsfika känns som en bra tradition - det får vi vara värda!

Vårkvitter

   
    
    
Nu är jag tillbaka! Möttes av en sån grad av vårkvitter att jag kände mig tvungen att köpa solglasögon. Känns ändå som att jag hann få lite semester - gött häng med bröderna och föräldrarna, påsklunch med mormor, Ulla, Peter och Isabelle, lite golfslag i Stockholmssnön och väldigt mycket sömn. Men nu är jag här, lyssnar på Gosas jamande, ser på hennes kråmanden, lyssnar på musik och käkar choklad medan timmarna går när jag sitter här och skriver om spermatogenes, infertilitet och allt som hör därtill med hjälp av mina tjocka, suspekta böcker. Undrar om jag ska våga byta till sommardäck på cykeln? Planerar en liten pimpning med korg och allt. Kommer att se fantastiskt ut med korg på en liten raffig mountainbike.

RSS 2.0