Sommar, sommar, sommar

Så var sommaren över också - gud vad tiden går fort! Men samtidigt känns det redan som väldigt länge sedan jag tog studenten. Det är liksom inte konstigt att se alla andra gå till skolan, utan att göra det själv. Eller ja, lite kanske, men det känns rätt, som att det ska vara så. Jag står utanför det systemet för tillfället, hade ingen aning om att Andreas och Johan skulle börja skolan till exempel, men börjar se alla på busshållplatsen nu när jag kör förbi med bilen.

Det här har nog varit en av mina bästa somrar någonsin. Inte för att den har varit så speciell egentligen, jag har inte rest och jag har inte varit ledig en enda vecka. Men jag har blivit anställd fyra gånger, jag har förberett inför Montreal, jag har kört sjukt mycket bil, varit ute en väldig massa tid på sjön, jag har skaffat officiellt handicap i golf, träffat enormt mycket härliga människor och fått nya vänner.

Jag har kunnat avsluta det gamla och börja på det nya på något sätt. Det har inte varit ett sommarlov egentligen, utan i stället för att börja bygga upp ett liv nu när hösten börjar, började jag sätta igång samma sekund som jag kunde. På vägen har jag fått med allt som en perfekt sommar ska innehålla på något sätt.. Det känns jättebra verkligen! Och nu fortsätter jag snart mot Montreal. Det är nog den mest ovissa resan jag gjort någonsin - det finns ingenting som är ordnat, utan jag gör allt själv. Det blir nog kul tror jag!

RSS 2.0